دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

۷۰ درصد تهران ماسک می زنند

معاون بهداشت ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران، گفت: اجرای بعضی دستورالعمل‌ها نیاز به ضمانت اجرایی و تعیین جرائم دارد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۲ - ۲۶ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 16
کد خبر: ۵۵۰۹۴

به گزارش راهبرد معاصر، علیرضا دلاوری، در نشست کمیته اپیدمیولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران، از پایش مستمر رعایت مردم در فاصله ‌گذاری فیزیکی، استفاده از ماسک و بهداشت فردی خبر داد و افزود: حدود ۷۳ درصد از کل استان تهران فاصله فیزیکی را رعایت می‌کنند.

 

وی ادامه داد: استفاده از ماسک حدود ۷۰ درصد است و همه این موارد به‌ صورت منظم در قالب نظام مراقبت مورد پایش قرار می‌گیرد.

 

دلاوری افزود: در زمینه پایش رفتار مردم نیز مطالعه‌ای به ‌صورت پایلوت در حال انجام است که با استقرار کامل آن می‌توانیم به‌ صورت مستمر رفتار مردم را مورد بررسی قرار دهیم.

 

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، با اشاره به چالش‌های اجرای دستورالعمل‌ها، گفت: ۱۱۰۰ فعالیت در حوزه بهداشت در حال انجام است که با وجود این اپیدمی، ۴۰۰ فعالیت دیگر به آن اضافه‌ شده و فشار کاری بسیاری بر دوش همکاران حوزه بهداشت است.

 

دلاوری افزود: همچنین اجرای بعضی دستورالعمل‌ها نیاز به ضمانت اجرایی و تعیین جرائم دارد که ساز و کار آن در ستاد ملی کرونا در حال بررسی است.

 

مهر

ارسال نظر